Sabrina Starke

+ support: Paa Kofi 1 recensie
Datum
di 7 mei 2019
Tijdstip
20:00
Locatie
De Oosterpoort, Binnenzaal

Prijstabel voor Sabrina Starke

Ongeplaceerd

Normaal € 20,07
Normaal
Ongeplaceerd € 20,07

Prijs inclusief € 2,57 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Sabrina Starke is een bekroonde singer-songwriter, producer én een self-empowerment ambassadeur. Vele prijzen heeft ze al in de wacht gesleept voor haar muziek, waaronder twee Edison Awards en twee Radio 6 Awards. Met deze awards op zak komt ze naar Groningen met een nieuwe show.

In haar nieuwe show maakt Starke het persoonlijk. Met levenslessen en songs over zelfliefde en de complexiteit van de wereld waar we in leven. Al 10 jaar sinds haar debuutalbum Yellow Brick Road brengt ze muziek die raakt en tot nadenken aanzet. Met haar ijzersterke band switcht ze met gemak tussen soul, hiphop en folk. Met dromerige en dansbare groovy vibes zet ze de toon.  De show staat in teken van haar recent uitgebrachte album Underneath the Surface. Ook verrassende nieuwe arrangementen van haar eerdere werk zullen in de show te beluisteren zijn.

Bekijk hier de website van Sabrina Starke

Let op: Er zijn enkel staplaatsen beschikbaar voor dit concert.

Support: Paa Kofi
Deze zanger met Ghanese roots combineert een unieke mix van soul, jazz, blues en reggae tot een wereldse sound.

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

cultuurpodiumonline (Ronald Rijntjes)

Underneath the Surface laat horen dat Starke in de afgelopen tien jaar gevormd is tot wat ze nu doet. Zingen met veel gevoel, diversiteit en overtuiging. Waarbij haar nummers vanuit haarzelf komen en niet door de commercie op de markt komt.