Bert Visscher, Frank den Hollander e.a.

Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen 8+
Datum
vr 28 december 2018
Tijdstip
19:30
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Bert Visscher, Frank den Hollander e.a.

Eerste rang

Normaal € 24.50

Tweede rang

Normaal € 20.00

Derde rang

Normaal € 16.50

Vierde rang

Normaal € 12.50

Vijfde rang

Normaal € 6.50
Normaal
Eerste rang € 24.50
Tweede rang € 20.00
Derde rang € 16.50
Vierde rang € 12.50
Vijfde rang € 6.50

Prijs inclusief servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Deze voorstelling is onderdeel van het jeugdtheaterfestival Wintervuur, klik hier voor meer informatie en voorstellingen tijdens de kerstvakantie.

 

’Let op: de extra kaarten op het balkon zijn vanwege de niet optimale zichtlijnen alleen geschikt voor volwassen bezoekers’’.

Extra voorstelling tweede kerstdag 19.30 uur!

Sneuwitje: Dé kerstvoorstelling van het jaar

Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten deze hartverwarmende familievoorstelling voor de donkere, koude decembermaand. ‘Sneuwitje en een stuk of 7 Dwergen’ is een vermakelijke en swingende recht-voor-z’n-raap-show met liveband en pakkende liedjes van Jan Veldman. Hij baseerde zich op de traditie van de Engelse pantomimes, maar daar trekt niemand zich wat van aan.

Het verhaal

Tijdens een ontmoeting tussen Sneuwitje en de legendarische volksheld Robin Hood en zijn kleine vrienden, komen onderwerpen aan de orde die normaal gesproken de pret aan het eind van het jaar behoorlijk kunnen verzieken. Zal het Robin lukken om voor haar zijn boog nog een keer te spannen en overwint de liefde ook in dit avontuur alles? Een noordelijk topteam laat het je weten.

tekst: Jan Veldman | regie: Jack Nieborg | spel: Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman en Alina Kiers | choreografie: Carla van Zanten | vormgeving: Aafje Horst en Louise Caspers | compositie: Jeroen de Jong | m.m.v. liveband

Meer data