Bert Visscher, Frank den Hollander e.a.

Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen 8+
Datum
za 29 december 2018
Tijdstip
14:30 Tijdschema
Locatie
Stadsschouwburg

Tijdschema

13:30Voordeuren Stadsschouwburg open
14:15Zaaldeuren open
14:30Aanvang voorstelling
15:45Pauze
16:55Einde voorstelling
17:00 - 18.30 Inloop Frietje Baxstoof

Tijden onder voorbehoud

Deze voorstelling is onderdeel van het jeugdtheaterfestival Wintervuur, klik hier voor meer informatie en voorstellingen tijdens de kerstvakantie.

 

’Let op: de extra kaarten op het balkon zijn vanwege de niet optimale zichtlijnen alleen geschikt voor volwassen bezoekers’’.

Sneuwitje: Dé kerstvoorstelling van het jaar

Zes Groningse cabaretiers, zangers en acteurs bedachten deze hartverwarmende familievoorstelling voor de donkere, koude decembermaand. ‘Sneuwitje en een stuk of 7 Dwergen’ is een vermakelijke en swingende recht-voor-z’n-raap-show met liveband en pakkende liedjes van Jan Veldman. Hij baseerde zich op de traditie van de Engelse pantomimes, maar daar trekt niemand zich wat van aan.

Het verhaal

Tijdens een ontmoeting tussen Sneuwitje en de legendarische volksheld Robin Hood en zijn kleine vrienden, komen onderwerpen aan de orde die normaal gesproken de pret aan het eind van het jaar behoorlijk kunnen verzieken. Zal het Robin lukken om voor haar zijn boog nog een keer te spannen en overwint de liefde ook in dit avontuur alles? Een noordelijk topteam laat het je weten.

tekst: Jan Veldman | regie: Jack Nieborg | spel: Arno van der Heyden, Bert Visscher, Carmen Schilstra, Frank den Hollander, Jan Veldman en Alina Kiers | choreografie: Carla van Zanten | vormgeving: Aafje Horst en Louise Caspers | compositie: Jeroen de Jong | m.m.v. liveband