Stu Larsen & Natsuki Kurai

+ support: Cristóvam 1 recensie
Datum
do 18 oktober 2018
Tijdstip
20:00 Tijdschema
Locatie
Grand Theatre

Tijdschema

19:00Deuren open Grand Theatre
20:00Aanvang support Cristóvam
21:00Aanvang Stu Larsen & Natsuki Kurai

Let op: De online kaartverkoop via de website van De Oosterpoort is gestopt. Via de website van het Grand Theate en aan de deur vanavond blijven tickets te koop.

Stu Larsen

De Australische singer-songwriter Stu Larsen is zo’n rondtrekkende troubadour die uit een koffer leeft. In 2010 besloot hij om het comfort van een vaste woonplaats achter zich te laten en vervolgens met zijn gitaar de wereld over te reizen. De verhalen die hij onderweg opdoet, verpakt Larsen in fraaie, ingetogen folksongs. Deze verhalen liet hij al eerder horen op albums als Vagabond (2014) en Resolute (2017). Natuurlijk komt hij on the road ook andere muzikanten met wie hij soms prachtige samenwerkingen aangaat. Zo ontmoette hij ooit na een optreden in Tokio de Japanse mondharmonicaspeler en beatboxer Natsuki Kurai – het begin van een mooie vriendschap. Het duo bracht begin mei hun tweede EP Stu Larsen & Natsuki Kurai II uit. Nummers van dit album laat het duo horen tijdens het concert in het Grand Theatre.

Zie ook de website van Stu Larsen.

Support:  Cristóvam

Cristóvam is een geboren en getogen Portugees. Ondanks het feit dat hij pas 21 jaar is, heeft hij zichzelf al behoorlijk op de kaart gezet met het winnen van maar liefst drie muziek/songwriting wedstrijden. Zijn debuut album ‘Hopes & Dreams’ kwam op 28 september uit.

Op 18 oktober verzorgt hij de support van Stu Larsen & Natsuki Kurai.

Let op: alleen staanplaatsen beschikbaar.

GT Music
Onder het label GT Music presenteert Grand Theatre in samenwerking met partners uit de stad regelmatig bijzondere concerten in de Benedenzaal. Deze avond is door De Oosterpoort en Grand Theatre samen geprogrammeerd.

Tickets: via this website, our box office, local records store Plato and ticketmaster.nl

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ Theupcoming over het album 'Vagabond'

There aren’t any real cracks or croaks until the beautifully subtle album closer I Will Wait No More. This final track puts in place the last pieces of Larsen’s story. As he croons softly “I’ve been waiting for my darling, but now I’ll wait no more”, Larsen begins to come to terms with the loneliness of his journey, and begins to embrace it.

Lees de albumrecensie van Theupcoming.