The Tallest Man On Earth + support

"When The Bird Sees The Solid Ground Tour"
Datum
wo 3 oktober 2018
Tijdstip
20:00
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor The Tallest Man On Earth + support

Ongeplaceerd

Normaal € 33.50
Normaal
Ongeplaceerd € 33.50

Prijs inclusief € 3.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Kristian Matsson oftewel The Tallest Man On Earth komt terug naar Groningen. De Zweedse Singer songwriter brengt de soms grillige, poëtische teksten  met gepassioneerde vocalen. Zijn indringende indie-folk met ruimtelijk en sfeervol geluid zal op 3 oktober de Stadsschouwburg vullen.

When The Bird Sees The Solid Ground
The Tallest Man On Earth komt met een splinternieuw album genaamd When The Bird Sees The Solid Ground. Kristian zal iedere maand een nieuw nummer met een eigen geregisseerde videoclip vrijgeven. Het nieuwe album kent vijf nummers waarvan het eerste An Ocean heet. When Bird Sees The Solid Ground is een doorlopend project; de nummers en bijbehorende videoclips worden geproduceerd door Matsson zelf achter de camera en de microfoon.

A Light In Demos
Kristian Matsson heeft een grote interesse in fotografie en het maken van zijn eigen videoclips. Zo ontstond het videoproject A Light In Demos, waarin The Tallest Man On Earth de nummers zelf bedacht en opnam met zijn eigen camera. A Light In Demos heeft de weg geëffend voor When Bird Sees The Solid Ground. Alleen worden de nummers van het album nu ook in de studio opgenomen, zodat ze kunnen worden gemixt en gemasterd.

Bob Dylan
Hoewel Kristian Matsson zijn nummers zo simpel mogelijk opneemt, in huiskamersetting en met spaarzame arrangementen, weet hij de luisteraar maximaal te raken. En dan brengt hij live on stage ook nog eens zijn enorme podiumpersoonlijkheid mee. Zelfs zijn inspiratiebron is groots: Bob Dylan, aartsvader der singer-songwriters, klinkt door in zowel stem, gitaarspel als teksten van The Tallest Man On Earth.

Website The Tallest Man On Earth

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Tickets: via this website, our box offices, local record store Plato and ticketmaster.nl