Theater Rotterdam

Hamlet (8+) 3 recensies
Datum
zo 24 februari 2019
Tijdstip
14:30
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Theater Rotterdam

Eerste rang

Normaal € 23,65

Tweede rang

Normaal € 19,02
CJP/Collegekaart € 12,85

Derde rang

Normaal € 15,94
CJP/Collegekaart € 12,85

Vierde rang

Normaal € 11,83
CJP/Collegekaart € 11,83

Vijfde rang

Normaal € 6,17
CJP/Collegekaart € 6,17
Normaal CJP/Collegekaart
Eerste rang € 23,65
Tweede rang € 19,02 € 12,85
Derde rang € 15,94 € 12,85
Vierde rang € 11,83 € 11,83
Vijfde rang € 6,17 € 6,17

Prijs inclusief € 3,60 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Deze voorstelling is onderdeel van het jeugdtheaterfestival Krokus Kriebels! Diverse voorstellingen in de voorjaarsvakantie voor de hele familie! Bekijk hier het volledige programma.

Let op: De voorstelling van 23 februari is verplaatst naar 19.00 uur!

Hilarisch familiespektakel

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee. Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!
Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij.

Let op: vanaf 8 jaar!
Onze familievoorstellingen zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…

tekst: Don Duyns, naar William Shakespeare | regie: Pieter Kramer | liedteksten: Alex Klaasen | choreografie: Daan Wijnands | spel en zang: Abdelkarim el Baz, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz, Ali Ben Horsting, Wart Kamps, Han Oldigs, Sofie Porro, Dick van den Toorn en Mattias Van de Vijver

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ De Volkskrant

“In Hamlet blijkt het vernuft van Theater Rotterdam: een feestje bouwen kunnen ze. “

★★★★ De Telegraaf

“Uitbundig spel, speelse houtje-touwtje decors, bekende pophits voorzien van nieuwe Nederlandstalige liedteksten, gastoptredens van kinderen en publieksparticipatie. Al die ingrediënten uit de succesformule zijn ook nu weer aanwezig.”

★★★★★ Theaterparadijs

“Het is Pieter Kramer en het team gelukt om een subliem stuk neer te zetten, met vele lagen en briljant denkwerk. Alles samen maakt van deze voorstelling een heerlijke, eigentijdse Hamlet voor iedereen vanaf 8 jaar.”

Meer data