Vrienten, Kooymans en De Groot

Vreemde Kostgangers (reprise) 3 recensies
Datum
zo 25 februari 2018
Tijdstip
20:30
Locatie
De Oosterpoort, Grote zaal

Prijstabel voor Vrienten, Kooymans en De Groot

Eerste rang

Normaal € 42.50
Normaal
Eerste rang € 42.50

Prijs inclusief servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!
Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Let op: uitsluitend geplaceerde zitplaatsen.

Vreemde Kostgangers (reprise)
We moesten er lang op wachten, maar afgelopen najaar was het eindelijk zo ver: Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot gingen samen het podium op. En omdat de mannen niet van half werk houden, verscheen er ook een album, waarvoor ze alle drie nieuw Nederlandstalig materiaal schreven. Het viel allemaal zo in de smaak dat de drie pioniers van de nederpop komend seizoen opnieuw de theaters induiken, met nieuwe nummers, een selectie van elkaars oudere werk, persoonlijke favorieten, een (Engelstalig) nummer van de ander in een nieuw jasje en bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen!

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★ de Volkskrant

“Excellenties van de nederpop komen met veel nieuw werk. (…) Het is een stom woord, ‘supergroep’, maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu. (…) Vreemde Kost, maar vooral verplichte.”

★★★★ NRC Handelsblad

“Titanen nederpop kiezen stoer voor nieuw materiaal. (…) Ze toonden dat er geen leeftijdplafond bestaat voor muzikanten die bereid zijn elkaar artistiek naar een hoger plan te tillen.”

★★★★ Leeuwarder Courant

“Het was een zinderende avond. Na de laatste tonen wist je dat een nieuw monument voor de nederpop is opgericht.”