Woefside story (8+)

Theater Rotterdam 5 recensies
Datum
zo 11 februari 2018
Tijdstip
14:30
Locatie
Stadsschouwburg

Prijstabel voor Woefside story (8+)

Eerste rang

Normaal € 22.50

Tweede rang

Normaal € 18.00

Derde rang

Normaal € 15.50

Vierde rang

Normaal € 11.50

Vijfde rang

Normaal € 6.00
Normaal
Eerste rang € 22.50
Tweede rang € 18.00
Derde rang € 15.50
Vierde rang € 11.50
Vijfde rang € 6.00

Prijs inclusief € 3.50 servicekosten
Exclusief transactiekosten: € 1 (e-tickets) of € 3 (tickets per post)

“Uitbundig hondsdol feest.” (NRC)
Na de successen ‘De Gelaarsde Poes’, ‘De Zere Neus van Bergerac’ en ‘Lang en Gelukkig’ herneemt regisseur Pieter Kramer het heerlijke ‘Woef Side Story’. De veelgeprezen familievoorstelling won in 2013 maar liefst vijf Musical Awards en de Z@PP Theaterprijs.
De familievoorstelling speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun passie mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes denkt. Zal de liefde overwinnen in deze hilarische en ontroerende Romeo en Julia voor honden?

“Vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch.” (de Volkskrant ****)

 

Bekijk hier de livestream van de première op 23 december 2017.

tekst: Don Duyns en Arjan Ederveen | regie: Pieter Kramer | liedteksten: Alex Klaassen | spel: Sylvia Poorta, Dick van den Toorn, Steyn de Leeuwe, Martin Snip, Kim van Zeben, Marius Mensink, Desi van Doeveren en Laus Steenbeeke | decor: Niek Kortekaas | kostuums: Sabine Snijders | licht: Niek Kortekaas en Andi Krijgsman | muziek: Boudewijn Ruigrok | choreograaf: Daan Wijnands | arrangementen: Fons Merkies | poppenontwerp: Erik Bosman en Tamar Stalenhoef

Wat vindt de pers van deze voorstelling?

★★★★★ De Telegraaf

“Woef Side Story is een warmbloedig familiefeestje”

★★★★ de Volkskrant

“De nieuwe familievoorstelling van het Ro Theater is vet, kluchtig, origineel, maf, brutaal en vooral honds, hijgerig en hilarisch.”

★★★★ NRC

“West Side Story op z’n hondjes staat garant voor een uitbundig hondsdol feest”

★★★★ Trouw

“Pretentieloos plezier, perfect uitgevoerd. Bijzonder zijn de hondenkostuums en de bijbehorende motoriek van de spelers”

★★★★ Dagblad van het Noorden

“Alles in Woef Side Story is raak gekozen: de acteurs die ‘hun’ hond tot leven weten te wekken, het decor, het taalgebruik (…), een heuze sterfscène en de entr’acts van de drie muzikale vlooien To, Jo en Ko.”

Meer data