Voorverkoop 2018-2019

Seizoenbrochure
Vanaf dinsdag 22 mei valt de nieuwe seizoenbrochure op de mat bij alle Agenda-abonnees en bezoekers die dit hebben aangevraagd. Het is niet meer mogelijk om de seizoenbrochure aan te vragen. De digitale versie van de seizoenbrochure staat vanaf 23 mei op de website. Toch graag een gedrukt exemplaar? Vanaf 24 mei is de seizoenbrochure af te halen op diverse locaties, onder andere bij De Oosterpoort, de Openbare Bibliotheek, het Gemeentelijk Informatie Centrum en de VVV.
> Volledige lijst met locaties

Hoe werkt de voorverkoop?
De voorverkoop start 4 juni, abonnees van De Agenda kunnen al vanaf 30 mei bestellen. Bestellen kan online en via een bestelformulier. Als u online bestelt weet u gelijk of uw bestelling is toegewezen en welke plaatsen u krijgt. U kunt er voor kiezen om zelf uw tickets te printen, deze e-tickets ontvangt u kort na bestelling in uw mailbox. Indien u kiest om de tickets via de post thuis te ontvangen, duurt de verwerking iets langer, maar ontvangt u uiterlijk 4 september uw bestelde kaarten. Kiest u er voor uw kaarten zelf te printen (e-tickets), dan betaalt u minder boekingskosten (€ 1,- per bestelling i.p.v. € 3,- per bestelling). Indien u online kaarten gaat bestellen, heeft u een account nodig. Tip: Het is handig om ruim voorafgaand aan de start van de voorverkoop uw account te checken of aan te maken.

Vragen tijdens de voorverkoop?
Wanneer u vragen heeft tijdens de (Agenda)voorverkoop kunt u de kassa bereiken op 050-3680368 (ma t/m vr 12-18 uur) en is op 30 mei en 4 juni tot 22.00 uur te bereiken.

Rolstoelplekken
Wanneer u kaarten voor rolstoelplekken en begeleiders wilt bestellen dan kan dit alleen telefonisch via de kassa op 050-3680368 (ma t/m vr 12-18 uur) en is op 30 mei en 4 juni tot 22.00 uur te bereiken.

Betalen iDEAL, creditcard én de Podiumcadeaukaart
U kunt betalen met iDEAL, creditcard en de Podiumcadeaukaart.
Als het saldo op de Podiumcadeaukaart ontoereikend is, dan kunt u het resterende bedrag met iDEAL of creditcard voldoen.

Voorrang voor abonnees van ons magazine De Agenda
Bent u Agenda-abonnee, dan kunt u vanaf woensdag 30 mei 19.30 uur bestellen. Vanaf maandag 4 juni 19.30 uur kunnen ook niet-abonnees kaarten bestellen. Controleer hier of u een account heeft en of u herkend wordt als abonnee.

Kan ik nog met het papieren bestelformulier bestellen?
Online bestellen is sneller, u weet meteen of en welke kaarten/plaatsen u heeft gekregen. Wilt u toch met een papieren formulier bestellen, dan kunt u hier het bestelformulier downloaden of telefonisch aanvragen via 050-3680368 (ma. t/m vr. van 12.00 tot 18.00 uur).

Bestellen met tegoedbonnen en theaterbonnen
Betalen met tegoedbonnen en theaterbonnen: bestel uw kaarten met iDEAL of creditcard. Papieren theaterbonnen en tegoedbonnen kunt u niet online gebruiken. Wij lossen dit op door u het bedrag achteraf te vergoeden. Koopt u via de website kaarten, betaal dan het totale bedrag. In uw bevestigingsmail staat een link naar het formulier ‘Betaling met tegoed- en/of theaterbonnen’. Vul dit in en stuur uw bonnen, met het ingevulde formulier, gratis naar ons toe. Wij storten het bedrag van de opgestuurde bonnen op uw rekening.