De Oosterpoort

Volledig scherm sluiten

Bekijk:
Volledig scherm

Met diverse multifunctionele ruimten is De Oosterpoort een uitermate geschikte locatie voor uw evenement. Uw congres, bedrijfsfeest, vergadering of ander evenement is bij ons in goede handen. De Oosterpoort biedt diverse plenaire (theater-)zalen en ruime foyers. Daarnaast beschikken we over diverse subruimten, een gezellig café en een uitstekend restaurant. De optimale locatie voor uw evenement van 15 tot 3500 gasten! Naast hoogstaande theatertechnische faciliteiten biedt De Oosterpoort uitgebreide, eigentijdse en bovenal voor u op maat gemaakte catering. In samenwerking met onze professionele en meedenkende medewerkers wordt uw evenement een memorabele belevenis in hét toonaangevende muziekpodium van Noord-Nederland.

Alle ruimtes in De Oosterpoort:

Grote zaal
Kleine zaal
Foyer grote zaal
Foyer middengebied
Ronde kamer
De Bovenzalen
De Binnenzaal
Restaurant Tromp
Het Café

Grote Zaal

Grote zaalDe Grote Zaal is een volwaardige concertzaal die ook uitermate geschikt is voor grote plenaire bijeenkomsten. De recent vernieuwde zaal biedt een maximale capaciteit van 1200 zitplaatsen. De zaal en het podium beschikken over moderne theatertechnische faciliteiten en kunnen worden ingericht naar uw wensen de de sfeer van uw evenement.

Voor een groot feest kan de capaciteit van de zaal worden uitgebreid naar 2000. Wilt u een exclusief diner met entertainment op het podium? Wij richten de zaal in als dinerruimte.

Kleine Zaal

kleine zaalDe Kleine Zaal is geschikt voor middelgrote plenaire bijeenkomsten. Deze intieme zaal heeft een maximum capaciteit van 450 zitplaatsen. Afhankelijk van de sfeer van uw evenement kan de zaal in twee opstellingen worden klaargezet:

Lijstopstelling: De zaal in lijstopstelling is erg geschikt voor toneelvoorstellingen. Het publiek zit voor het podium en heeft hierdoor goede zichtlijnen. U heeft beschikking over coulissen en een voordoek.

3-zijdige opstelling: De zaal in 3-zijdige opstelling is erg geschikt voor congressen en symposia. Het publiek zit aan drie kanten rond het ‘podium’, welke wordt gecreëerd op de vlakke vloer. Dit zorgt voor een extra intiem karakter van de bijeenkomst. U kunt gebruik maken van ons toneelbreed projectiescherm.

Geeft u een feest? De capaciteit van de kleine zaal kan tot maximaal 750 worden uitgebreid.

Foyer Grote Zaal

Foyer grote zaalDe Foyer Grote Zaal is een ruime foyer aangrenzend aan de grote zaal. De ruimte beschikt over twee vaste bars en biedt uitzicht op de binnentuin. De foyer is, al dan niet in combinatie met de grote zaal, geschikt voor uiteenlopende evenementen en biedt uitgebreide cateringmogelijkheden. In overleg met onze medewerkers kan de ruimte naar uw wens worden ingericht.

Foyer Kleine Zaal

foyer kleine zaalHet Foyer Kleine Zaal grenst aan zowel de Kleine Zaal, als diverse vergaderzalen en is zodoende een echt centraal punt van uw evenement. De foyer beschikt over twee vaste bars, een garderobe en diverse gezellige zithoeken. Deze ruimte is geschikt als cateringruimte tijdens uw evenement in de Kleine Kaal en/of vergaderzalen, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt. Met veel plezier creëren we voor u een podium met dansvloer voor uw bedrijfsfeest, of plaatsen we dinerbuffetten en tafels voor uw culinaire bijeenkomst. Kortom, een multifunctionele ruimte!

 

Ronde Kamer

Ronde kamerDe Ronde Kamer is een moderne vergaderzaal, die toch een echt ’out of the office’ gevoel creëert. Met uitzicht op de grachten van Groningen en de beschikking over moderne vergaderfaciliteiten is dit de ideale ruimte voor een inspirerende bijeenkomst voor maximaal 50 personen. Wanneer de vergaderstoelen en tafels worden vervangen door onze luxe zithoeken en statafels kunt u in de ronde kamer tevens terecht voor een exclusieve receptie voor maximaal 80 personen.

De Bovenzalen

De Bovenzalen zijn twee ruime vergaderzalen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden middels het weghalen van de tussenwand. Bovenzaal 1 heeft een maximale capaciteit van 90 zitplaatsen, Bovenzaal 2 biedt ruimte aan 120 personen. Gezamenlijk kan de capaciteit worden uitgebreid naar zo’n 150 zitplaatsen.

De Binnenzaal

BinnenzaalDe Binnenzaal is een multifunctionele ruimte met volledige theatertechnische faciliteiten. De ruimte kan naar uw wens worden aangekleed en ingericht en is zodoende geschikt voor zeer uiteenlopende evenementen. Van plenaire bijeenkomsten (maximaal 150 personen), tot diner of bedrijfsfeesten, de binnenzaal biedt altijd een sfeervolle ambiance die past bij uw evenement.

Restaurant Tromp

Restaurant MuzeDe Oosterpoort beschikt over een kwalitatief hoogwaardig à la carte restaurant welke geopend is op avonden van openbare voorstellingen. Voor uw groepsarrangement of andere evenement maken we graag een menu op maat!

Wilt u een tafel reserveren voor een klein gezelschap? Kijk dan op www.restaurantmuze.nl. Neem voor grotere gezelschappen contact op met één van onze medewerkers.

Het Café

CafeBij binnenkomst in de entreehal van De Oosterpoort, vindt u links van u ons gezellige café. Het café is geopend op avonden van openbare voorstellingen. Verder kunnen we deze sfeervolle ruimte reserveren voor uw bedrijfsborrel, receptie of jubileum. Geniet van ons verrassende assortiment en goede koffie!