De Stadsschouwburg


Volledig scherm sluiten

Bekijk:

Google opnames gemaakt door N8w8

Volledig scherm

Dit historische gebouw geeft uw congres of evenement een onderscheidende sfeer. Binnen wordt u direct opgenomen in de roodpluchen warmte van de klassieke entourage van deze prachtige neonrenaissancistische cultuurtempel uit 1883. De Stadsschouwburg Groningen, waar vele beroemde artiesten graag spelen, geeft ook zakelijke bijeenkomsten een gedenkwaardig cachet. De foyer, met de fonkelende kroonluchters en uitzicht op de Martinitoren, is een exclusieve ruimte voor een ontvangst in stijl. Het Kruithuis bevindt zich aan de achterzijde van de Stadsschouwburg. Dit vlakke vloertheater met een artistieke, moderne foyer biedt een prettige omgeving voor uw evenement.
De onderscheidende omgeving, de eigentijdse catering en de modernste faciliteiten staan garant voor een ongeëvenaarde herinnering. Kortom, De Stadsschouwburg is de locatie voor een evenement met klasse.

Alle ruimten in de Stadsschouwburg:

Schouwburgzaal
Schouwburg foyer
Serres
Kruithuis theaterzaal
Kruithuis foyer

Schouwburgzaal

De theaterzaal van de Stadsschouwburg straalt veel romantiek en sfeer uit. Er is plaats voor maximaal 750 personen. Geef uw congres, symposium of seminar een exclusief karakter door uw gasten te verwelkomen in deze prachtige zaal.

Schouwburg foyer

schouwburg foyerDe Schouwburg foyer is een prachtige ruimte met een bijzondere sfeer. Heeft u een feest of receptie en wilt u een stijlvolle locatie? Dan is de Schouwburg foyer iets voor u. Met maximaal 175 gasten kunt u hier een sfeervol en stijlvol evenement houden.


Serres

SerresDe Schouwburg heeft 2 serres waar u met maximaal 40 personen terecht kunt. Voor een kleine receptie of bijeenkomst zijn deze moderne ruimtes uitstekend geschikt. U heeft vanaf de serres een mooi uitzicht op de grachten.

 

Kruithuis foyer

kruithuis foyerDe foyer van het Kruithuis is een erg gezellige ruimte met de sfeer van een bruin café. Geschikt voor een informele borrel. In combinatie met de theaterzaal van het Kruithuis is de foyer perfect voor een dagprogramma met formele- en informele delen. De ruimte beschikt over een eigen entree aan de achterzijde van de Stadsschouwburgen heeft een eigen garderobe.