Congressen

Congressen

Wij hebben de perfecte locatie voor uw congres! Gezamenlijk beschikken De Oosterpoort & de Stadsschouwburg over vijf plenaire congreszalen met capaciteit wisselend tussen de 100 tot 1250 zitplaatsen. Naast de plenaire zalen zijn er ook subruimten voor workshops, trainingen etc. Voor ontvangst, pauze en een versnapering na afloop, kunt u terecht in één van onze foyers.

Ook voor meerdaagse congressen bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij de ligging aan de rand van het bruisende stadscentrum van Groningen zijn beide locaties makkelijk te bereiken. De Oosterpoort ligt op loopafstand van het Centraal Station en beschikt over een aangrenzende parkeergarage. Ook de Stadsschouwburg is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto en heeft parkeergelegenheid op loopafstand. Daarnaast kunt u gebruik maken van één van de vele hotels in de binnenstad van Groningen, eveneens op loopafstand van beide locaties.

Graag organiseren wij uw congres als totaalconcept bij ons in huis voor een echt ‘out of the office’ gevoel. Van techniek tot catering, wij verzorgen alles voor u compleet en op maat.

> Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken